Videopartner

Wij maken videoproducties die aansluiten op jouw bedrijf. Vraag ons dus niet naar onze stijl, want onze stijl wisselt met het bedrijf waarvoor we werken. We werken graag in de huisstijl van jouw bedrijf en daar sluiten we op aan. Er wordt ons ook vaak gevraagd naar referentievideo’s. Alhoewel we die vraag goed begrijpen ligt er eigenlijk nooit een goed voorbeeld ‘op de plank’. Want ieder bedrijf, iedere ‘case’ vraagt om een andere insteek. Er zijn uiteraard wel een aantal marketingtools die vaak worden ingezet. Die zijn hieronder verder uitgelicht. Graag denken we ook mee over ‘andere mogelijkheden’.

We werken als videopartner dus we doen het samen. We duiken graag in jouw bedrijf om te kijken waar video een oplossing kan bieden. Dat is niet alleen binnen de marketing maar kan ook in de bedrijfsprocessen plaatsvinden. Daarom is noodzakelijk dat we als partners aan de slag gaan. Want hoe meer we over jouw bedrijf weten hoe beter we tot oplossingen kunnen komen.

Video in marketing.

We kijken liever video dan dat we een stuk tekst lezen. Op dat vlak zijn we lui geworden…
De grootste vraag voor marketeers is daarom niet of ze video moeten inzetten in hun campagnes, maar hoe!
Het merendeel van de mensen heeft een mobiel apparaat op zak waarop video kan worden gekeken. Dat de consument een voorliefde voor video heeft ontwikkeld, blijkt wel uit de enorme opmars van vloggers de afgelopen jaren. Maar ook de traditionele media zetten steeds meer video in, kijk maar op de nieuwssites.

Een aantal cijfers;

  • 95 % van de consument heeft ooit een uitlegvideo bekeken.
  • 72% kijkt liever naar een video dan een tekst te lezen.
  • Het overgrote deel van de marketeers ervaart dat websitebezoekers langer blijven hangen met video.
  • Na het kijken van een video onthouden consumenten 95% van de boodschap, bij een tekst is dat maar 10%.

Het gaat allang niet meer over het maken van die ene viral video. In de gehele customer journey is video een belangrijk tool. We denken graag na over de inzet van laagdrempelige video’s (die je bij wijze van spreken met je smartphone kunt maken) in combinatie met high-end producties waarbij je wilt uitpakken. Juiste deze mix in je videostrategie maakt je merk sterk.

Video in bedrijfsvoering.

Niet alleen in marketing is video een no-brainer. Ook binnen de bedrijfsvoering kan video een essentiële rol spelen.
Een aantal voorbeelden;

  • Kijk eens goed naar de standaard procedures die er zijn binnen het bedrijf. Iets binnen het proces wat meerdere malen terug komt en waar je een werknemer voor nodig hebt. Wanneer je dit vervangt door hier eenmalig een video over te maken kun je de werknemer inzetten op andere werkzaamheden. Een investering die zich later terug betaald.
  • Hoe gaat het op de klantenservice? Zijn er terugkerende vragen van klanten? Is het mogelijk deze vragen al te ondervangen door een instructievideo? Het bespaart tijd op de klantenservice en dus uiteindelijk geld.
  • Start online trainingen op. Iedereen heeft een expertise binnen zijn vakgebied en dat is altijd interessant voor een grote groep mensen. Door een businessmodel te koppelen aan de trainingen genereer je ‘passief inkomen’. Een investering die zich wederom later terug betaald. Denk er wel aan dat de kennis altijd up to date moet blijven anders ben je snel weg.Er zijn zoveel manieren om video in te zetten binnen het bedrijfsproces, daarvoor duiken wij graag in uw bedrijf!
Wil je ontdekken wat video voor jouw bedrijf kan betekenen? Mail ons!

pitch-video

Verras jouw toekomstige klant met een pitch-video. Onderscheid je als bedrijf al in het voortraject van jouw concurrenten.

De eerste indruk maakt het verschil!

video-testimonial

Wie kan beter jouw verhaal vertellen dan jouw eigen klant? Een video-testimonial schept een eerlijk beeld van jouw bedrijf , het is tenslotte de klant die het vertelt.

Jouw klant kan uit ervaring jouw verhaal vertellen. 

Promotievideo

Vertel waar je voor staat als bedrijf en vooral hoe je jouw klanten kunt helpen. Er zijn veel bedrijfsfilms die het ego van een bedrijf etaleren. Wij geloven erin dat je de klant in je bedrijfsfilm centraal moet zetten. Wat los je voor hen op?

Waarom kiest een klant jouw bedrijf of product!

instructiefilm

Door het maken van een instructievideo kun je tijd besparen. Er is tenslotte geen persoon meer nodig om, vaak meermaals dezelfde, uitleg te geven. Daarnaast kan het als service dienen in aanvulling op het product.

Een instructiefilm is tijdsbesparing. 

event-registratie

Een event-registratie of aftermovie geeft een mooie kans om inhoud te vertellen. Laat deze kans niet voorbij gaan door alleen maar mooi beeld te maken. Juist hier is inhoud belangrijk want het event heeft tenslotte niet voor niets een thema 😉

Een event heeft altijd een thema, gebruik dit!

recruitment-video

Laat zien wat je voor bedrijf bent. Wat voor meerwaarde heeft het om bij jouw bedrijf te werken. Wat levert het iemand op?

Waarom maakt jouw bedrijf het verschil?

live-stream

Een groter publiek bereiken? Dat kan met een live-stream event. Je bent niet gebonden aan de zaalgrootte. Iedereen kijkt live mee! Onze ervaring hierin hebben we opgebouwd in de eerste jaren van Zondag met Lubach waarbij we de complete techniek verzorgden.

Bereik een groter publiek!

productvideo

Promoot jouw product in een video. Vertel of laat zien wat er bij jouw product komt kijken of wat jouw product doet voor mensen.

Een beeld zegt meer dan 1000 woorden. 

video marketing

Maak video onderdeel van jouw toolpakket voor marketing. Samen zetten we een campagne uit die past bij de doelstellingen die je als bedrijf wilt halen.

Gebruik video als onderdeel van je marketing!

Neem contact op!

Frisialaan 2
3841 DP Harderwijk

06-22867053

info@higherview.nl