//TEAM

Onze missie: met een klein team, grootse dingen maken!

Enthousiasme, daar gaan we het beste op! Daarom hebben we een team van vakfreaks om ons heen in alle soorten en maten. De een wordt wild van de nieuwste techniek en de ander flipt op een gave edit. Zo onwijs leuk om mensen te zien werken in waar ze goed in zijn. Altijd een team op maat, dat is ons voordeel. Dus niet iemand in het team omdat deze toevallig op de loonlijst staat..  nee, iemand op de set omdat dit vak zijn of haar passie is!

CAMERA, FOTOGRAFIE, DRONE

Han van Zadelhoff

Dit is er eentje hoor, altijd de nieuwste spullen willen hebben.  Gaat het om een drone, een probe-lens of de nieuwste camera.. we hebben het echt nodig 😉 Han kan niet anders, altijd kijken wat er beter kan, zoeken naar spullen om dat te realiseren en de lat altijd hoger leggen. Hierdoor werken we altijd met de nieuwste technieken en streven we altijd naar verbetering.

CONCEPT, PRODUCTIE, EDIT

Natascha Knijff

Tsja, tevreden, dat is Natas pas als alles klopt. Het concept, het doel en de uitvoering. Ja, dan wordt ze wel heel blij en mag een video ook de deur uit. Uiteraard is enig realisme wel op zijn plaats. Alles in relatie tot budget en de daarmee samenhangende mogelijkheden natuurlijk. Voor ieder budget gaan we daardoor voor het hoogst haalbare resultaat.

// FLEXIBEL DREAMTEAM

CAMERA, EDIT

Fikret Koc

Fikret, probeer hem maar eens uit zijn filmwereld te halen. Daar moet je goed je best voor doen. Een echte vakidioot die kan freaken op een gave edit maar ook houdt van zijn camerawerk. Doordat hij beide gebieden combineert kan hij snel schakelen op een draaidag en houdt hij altijd het doel voor ogen. Een gevoel neerzetten in de edit dat is zijn sterke punt. Gelukkig hebben wij hem gevonden want hij leeft het liefst in de nacht achter zijn computer.

STYLING, FOODSTYLING, GRAPHICS

Barbara Knijff

Berg je maar als deze binnenkomt. Er wordt eerst wat verschoven voordat ze rustig kan zitten. De sfeer moet kloppen… Of het nou gaat om setdressing of foodstyling, ieder detail is belangrijk. Als het niet klopt, dan zie je dat ook direct aan Barbara… We zetten haar in voor setdressing, styling, foodstyling en grafisch werk. Want ze is ook grafisch ontwerper en dat maakt dat wij ook op dat gebied bij haar kunnen aankloppen.

CAMERA, REGIE

Edwin Vermeulen

Het moet wel ergens over gaan.. bij Edwin. Met een bak ervaring is Edwin kritisch op zichzelf en op het product wat hij maakt. We zijn er om te werken, er wordt niet gelachen op de set 😉  Edwin is naast cameraman ook regisseur en weet dus altijd het overzicht te bewaren en hoe hij zijn doel kan bereiken. Heerlijk om mee te werken!

CAMERA, FOTOGRAFIE

Peter Jager

Dit is em! De doorgewinterde cameraman. Die krijg je niet snel gek. Peter heeft zelfs nog op film gedraaid en vertelt daar dan ook graag over… iets te graag. Een enthousiaste vakman  waarbij je weet dat het goed komt. Peter is naast cameraman ook fotograaf en heeft hierin een bijzondere interesse voor motoren. Tsja, daar kan hij ook niet aan doen 😉

FOODSTYLING

Marie Sophie Wigbers

Food, food, food, dat is Marie-Sophie haar passie. Deze foodnerd bakt de meest fantastische taarten en heeft in een korte tijd een flinke carrière als foodstylist opgebouwd. Door haar kennis op het gebied van voedsel weet zij als geen ander hoe je ‘food’ er zo uit kan laten zien dat het water je in de mond loopt. Als je enthousiasme in je team wilt dan moet je Marie-Sophie hebben. Vanwege dit aanstekelijk enthousiasme en haar vakmanschap schakelen wij haar graag in voor Foodshoots!

ANIMATIE

Dennie van Dijk

Dennie maakt het onmogelijke mogelijk. Als wensen niet haalbaar lijken dan haken we Dennie aan. Hij laat bewegen wat er niet is en verdwijnen wat je niet wilt zien. Onze redding in veeleisende tijden. Maar stoor hem niet tijdens zijn render proces. De techniek is snel maar nog niet snel genoeg volgens Dennie. Blijf dan maar even uit zijn buurt…

//BEHIND THE SCENES

Neem contact op!

Frisialaan 2
3841 DP Harderwijk

06-22867053

info@higherview.nl